TILANVÄKI

Villaisia, karvaisia, kaunottaria ja luonnonlapsia. Meidän tilallamme asuu monenlaista väkeä aatelisesta rotukissasta undulaatteihin. Tässä galleriassa saat tutustua osaan laumastamme.

Onni

Reissaamaan tottunut shetlanninponi, jolla voi ratsastaa ja jolta onnistuu myös poniajelut. Tämä tyyppi tykkää mm. käydä markkinoilla ja erityisesti se tykkää shoppailla lakritsaa.

Mini

Minihevonen, joka tuli meille Euroopan toisesta kolkasta ja jota kiltimpää pikkukaveria saa hakea. Mini ei pure mutta se antaa paljon pusuja.

Riemu

Lammas täynnä rakkautta. Lammas, jonka ei koskaan pitänyt edes syntyä, mutta joka tupsahti maailmaan pässipoikien salaretken seurauksena. Riemu on yksi omien lastemme maskoteista ja sen tehtävä onkin kiertää tuomassa iloa ihmisille.

Ella

Lammas, joka on nähnyt maailmaa. Tarkalleen ottaen se on käynyt Elma-messuilla Helsingissä ja Kouvolassakin. 

Muru

Muru on halauksia ja huomiota rakastava lammas. Se odottaa aidalla että se saa huomiota. Muru tuntee nimensä ja tulee kun sitä huudetaan.

Late

Late on pikkuinen tiibetinspanieli, se tuli meille aikuisena koirana ja kotiutui nopeasti maatilan ympäristöön. Late tykkää huomiosta ja se on aina vastassa kun joku tulee.