Huovutettu villapallo

6,008,00

Huovutettu villapallo on kestävä ja pestävä lelu koiran leikittämiseen ja aktivointiin. Lelua löytyy myös kissalle sopivan kokoisena.

Villapallon koekäyttäjinä on ollut joukko Lakeuden Kennelkerhon agilitykoiria. Sieltä saatu palaute on ollut hyvää ja palloa on myös edelleen kehitetty koiraväkeä kuunnellen.

Villapallo on todettu koiria innostavaksi ja motivoivaksi treenipalkaksi ja sen on todettu kestävän paljon tennispalloa paremmin. Materiaali houkuttelee useimpia koiria.

Likaantuneen pallon voi pestä pesukoneessa. Pesu ei palloa kuluta, vaan päinvastoin tiivistää entisestään. Konepesussa korjaantuvat myös käytössä mahdollisesti palloon tulevat pienet hapsut. Peruspallon voi pestä pesukoneessa 90 asteessa. Vinkupallot ja helisevät pallot kestävät 40 asteen konepesun.

Jokainen pallo on uniikki, käsin oman tilan lampaiden villasta huovutettu. Kokovalikoimasta löytyy kaikille sopiva, oman maun mukainen. Väreinä ovat lampaan omat värit vaalean harmaa, harmaa, musta ja välllä joukosta voi löytyä ruskeita ja valkoisia.

Palloja löytyy 3 kokoa

Pieni halkaisija n. 4-5cm

keskikoko halkaisija n. 6-7cm

Iso halkaisija n. 8-9cm